Fetish - hva er det?

En fetish er noe du tenner på eller noe som gjør deg kåt. Det kan være en spesefik ting eller noe som skjer. Det er ofte veldig mange som har forskjellige fetisher og noen av de er veldig rare. 

Her er fem eksempler på forskjellige fetisher, den siste litt drøy : 

Bein eller fot fetish som vil si at du tenner på føtter, tær og ben. Ved å se eller beføle en fot, sutte på ei tå eller masere en legg så blir du kåt. 

Dogging fetish og det vil si at du tenner på å gå en tur med hunden din eller noe annet dyr litt på kvelden for å se på andre som har sex i parkerte biler eller andreplasser.

Amurofili er en ganske rar fetish som går ut på at man tenner på å ha sex men en perosn som er blind eller som blir satt bind foran øynene for så de ikke skal se. 

Dominasjon og underkastelse er når kvinner viser seg å være de mest dominante og blir tent av det  men mange menn blir tent av å underkaste seg så det går opp.
Det finnes også de som tenner på lik og man kan dele de inn i to grupper : Likhusnekrofile og kirkegårdnekrofile. likhusnkrofile har antakeligvis tilgang til et likhus og dermed også nylig avdøde så de dreper nok ikke noe. Kirkegårdnekrofile lusker rundt på kirkegårder og jakter etter nye graver som de kan prøve seg på.

Hva er den rareste fetishen dere vet om?

-HarDuLystHarDuLov;*

10 kommentarer

Bondeknølen

30.jan.2012 kl.22:20

haha huff det må vel bli de som blir tent av og leke hest med partnern sin^^

På vei

30.jan.2012 kl.22:26

Sjekk ut denne, her er lista over alle kjente fetisjer: http://www.vanjagrut.no/Fetisj_ordliste.htm

Øhm, det trenger ikke være kvinner som blir dominante og menn som underkaster seg?

Selv er det beste jeg vet å bli "tatt" hardhendt, holdt fast, litt klasking..gjerne hardere.. fantaserer om håndjern og bind for øynene. Har lært meg at det ikke er rart :)

AMALIE - FOTOBLOGG

30.jan.2012 kl.22:35

de som tenner på at noen spyr eller bæsjer på seg, esj ! men dette er da min mening ;-)

Anonym

30.jan.2012 kl.22:40

Hei! Jeg er en jente på 11 år, jeg bruker fingring og dusj stråle til å stimulere meg på. Men er det noe mer jeg kan bruke? Er kommet i puberteten
Tær.. ekkelt:p

Mille

30.jan.2012 kl.23:07

Fetish kan være moro å det! Uten tær, bæsj å tiss;) Selv liker jeg INNIMELLOM å spice opp hverdagssexeb med et kostyme (stuepike, politi, sykepleier osv(

anonym

31.jan.2012 kl.21:54

Kan du lage ett innlegg om hvordan gjøre kjæresten utrolig kåt, uten å runke eller suge han. Liksom beføle eller noe, men litt ubemerket.

Lilia

31.jan.2012 kl.22:32

Fetish av hår, av gravidihet, hår, mangel av hår, ører, amputasjoner, sko...

Alle av disse er helt seriouse.

Anonym

01.feb.2012 kl.20:18

Kan du ha et innlegg om hva som er viktig å tenke på før, under og etter sex? Du har nevnt det med å tisse før og etter er viktig. Men jeg har også hørt at det er noe som renner ut av fitta på jenta etter sex, når hun reiser seg opp. Hva er det for noe? Går det an å forhindre det? Eller er dette noe som ikke er sant? Takk for alle tipsene og informasjonen din!

Anonym

02.feb.2012 kl.21:10

du må blogge!

Skriv en ny kommentar

hardulystharduulov

hardulystharduulov

18, Agdenes

jeg er ei jente på 17 år som skriver om sex, livet til jenter og masse masse mer. nyt den til den varer

Kategorier

Arkiv

hits